Xi'an Camon samodejno instrumenta Co, Ltd

Naslov:1803Rm, variantah C, No.18, prvi Dianzi Road, Yanta District Xi'an Kitajska

Tel:+86-029-88243812

Faksa:+86-029-88241170

Email:info@camoner.com

Pošta:710065

Dom > o nas


1. naše zgodovine

XIand #39; V mestu CAMON samodejno instrumentov Co, LTD je reformirati, ki jih Changzhou Instrument tovarne Xiand #39; z Branch.We so strokovni proizvajalec, ki ima več kot 60 let izkušenj v proizvodnji, temperatura, pretok, ravni, tlak instrument. Večina naših izdelkov je zelo dobro obnesli v petrokemični, moč, letalsko, zračno, vojaške in druge industrije. Izberite CAMON, izbrati dobre kakovosti proizvodov in hitro dostavo.

2. naše tovarne

Naše tovarne se nahaja Changzhou, kot tovarne z dolgo zgodovino šestdeset let, nudimo visoke kakovosti merilniki pretoka, termometri, manometri in tekoče ravni instrumenti za pomembnih projektov po vsem svetu.3. naš izdelek

XI'AN CAMONProducts vključuje naslednje:

1. merilnik pretoka

2. Temperaturegauge

3. ravni meter

4. manometer

Dobavljamo Instrumentsproducts po vsem svetu za širok spekter podjetij po vsem svetu, od velikih multinacionalnih organizacij do majhnih posameznih podjetij.

4. proizvod uporabi

Naše instrumentsfor usearewidely, uporablja v industriji naslednje:

1. široko uporablja v naftnih, kemičnih, metalurgije, električne energije, papir, varstvo okolja, hrane in drugih industrijskih sektorjev

2. to uporablja tudi v občinske upravljanje, gradnjo varstvu voda in drugih področjih merjenja pretoka

3. merjenje, kisline, alkalije in drugih korozivne tekočine in blata, celuloze, papirja celuloze tekoče in trdne dvofazno opustitev tekočine

5. naše potrdilo

Vedno menimo, da allsuccess našega podjetja je neposredno povezana s kakovostjo izdelkov, nudimo. Izpolnjujejo najvišje zahteve glede kakovosti, kot je določeno v ISO9001, CMC certificiranje SGS smernice in naš sistem za kontrolo kakovosti.

6. oprema

Smo sposobni mešanje in proizvodnjo neskončno število visoko kakovost pretoka, temperatureandamp; merilnik tlaka, ravni ocenili in ponujajo nekatere od najbolj naprednih proizvodnih zmogljivosti na voljo, vključno s po meri modeliranje in obdelava.

7. trg proizvodnje

Imamo stranke iz domačega trga in zunanji trg. Xi'an CAMONSales upravljavci lahko govorijo angleško za dobro komunikacijo. Naš glavni prodajni trg:

Zahodni Europe20.00%

Severni America15.00%

Južni America15.00%

Severna Evropa 15,00 %

Oceanija 10,00 %

Južni Evropi 10,00 %

Vzhodni Evropi 5,00 %

Aziji 5,00 %

Afriške 5,00 %

8. naših storitev

Poleg naše obstoječe oblikovani izdelki, CAMON tudi lahko proizvajajo instrumenti izdelkov po risbe ali vzorce iz naše stranke. Kontroliramo kakovosti proizvodov kritično za vsak korak pri izdelavi od po meri vseh delov, ki se začne. Nudimo vam tehnično podporo, ki je za nikomer ne zaostajajoč.

1. professionaland premišljen poprodajnih storitev odpravlja vaše skrbi.

2. lahko vam nudimo s tisoče productsofdifferent ravni.

3. nudimo convenientone-postaja nakup storitev.